Cortaflex kapsule

48,99

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Cortaflex kapsule za pse, za sklepe, so inovativen in edinstven pripravek, katerega temelj so osnovni gradniki hondroitina in glukozamina – glutamin, glutaminska kislina, glukoronska kislina, prolin in glicin. Za razliko od večine prehranskih dodatkov na tržišču, ki nudijo podporo sklepom, Cortaflex ne vsebuje velikih molekul hondroitina in glukozamina, pač pa manjše gradnike. Manjše molekule se namreč veliko lažje vsrkajo v krvni obtok, kjer prehajajo iz kapilar do svojega cilja – sklepov, kjer predstavljajo osnovne gradnike in stimulirajo nastanek telesu lastnega hondroitina in glukozamina. Cortaflex navadno prinese dramatične, pozitivne rezultate v manj kot tednu dni!

Zakaj je Cortaflex tako zelo učinkovit?
Cortaflex je poseben pripravek, ki vsebuje osnovne gradnike hondroitina in glukozamina v manjših molekulah. To je zelo pomembno, saj se velike molekule hondroitina in glukozamina, ki so praviloma prisotne v ostalih prehrambenih dodatkih te vrste, bistveno slabše vsrkajo. Ker se pri zaužitju ne vsrka dovolj glukozamina, smo Cortaflex dodatno ojačali z hialuronsko kislino rastlinskega izvora.
Kaj je hialuronska kislina?
Hialuronska kislina je osnovna sestavina mazila v sklepih oz. sklepne tekočine sesalcev, ki obnavlja visokoelastične lastnosti sklepne tekočine in izboljša gibljivost sklepov. Ker je vsrkanje hialuronske kisline živalskega izvora zaradi njene visoke molekulske teže ob zaužitju slabo, v Cortaflex za pse in mačke uporabljamo hialuronsko kislino rastlinskega izvora. Njena bistveno nižja molekulska teža omogoča dobro vsrkavanje.
Kako Cortaflex deluje?
Telo samo tvori glukozamin in hondroitin. Obe snovi sta gradnika hrustanca in sklepne tekočine. Cortaflex, prehrambeni dietetični dodatek za sklepe po krvnem obtoku prenaša ključna hranila po vsem telesu; sestavljen je iz ključnih učinkovin hondroitina in glukozamina: glutamina, glutaminske kisline, glukuronske kisline, prolina in glicina.
Bistvene učinkovine, ki jih uporabljamo v Cortaflexu, so osnovni gradniki, ki jih telo uporablja pri nastanku lastnega glukozamina in hondroitina.
Manjše molekule zelo učinkovito prehajajo iz krvnega obtoka v mehko sklepno tkivo. Večjih molekul hondroitina in glukozamina telo ne more učinkovito izrabiti, saj je njihovo prehajanje iz krvnega obtoka omejeno.
Koliko časa moramo jemati Cortaflex? Ga moramo omejiti le na čas zdravljenja?
Cortaflex je prehrambeni dietetični dodatek za sklepe in ni zdravilo. Vašega ljubljenčka hranite z Cortaflexom neomejeno dolgo s predpisanim dnevnim odmerkom. Če bodo Vaši hišni ljubljenčki redno prejemali Cortaflex, bodo njihovi sklepi lažje kos vsakodnevnim obremenitvam.
Pasemske značilnosti in nagla rast lahko dodatno pospešijo obrabo in poškodbo sklepov. Zato priporočamo, da mladim živalim tistih pasem, ki jih pogosteje pestijo sklepne težave, dnevno dodajate Cortaflex.
Hondroitin ali glukozamin? Oboje? Cortaflex!
Hondroitin in glukozamin pozitivno delujeta na celice sklepov, izboljšata kakovost sklepne tekočine in spodbujata nastajanje sklepnega hrustanca. Cortaflex je učinkovit dodatek za sklepe, saj vsebuje bistvene osnovne gradnike hondroitina in glukozamina najboljše kakovosti. Manjše molekule se z lahkoto vsrkajo v krvni obtok, kjer prehajajo iz kapilar do svojega cilja – sklepov.
Ko osnovni gradniki pridejo do sklepov, prične telo tvoriti sebi lasten hondroitin in glukozamin.
Kako se Cortaflex razlikuje od izdelkov, ki vsebujejo glukozamin in hondroitin?
Cortaflex je več kot glukozamin in hondroitin! Tudi v najbolj čisti obliki so molekule glukozamina in hondroitina prevelike, da bi učinkovito potovale v mehka sklepna tkiva.
Sestavine: dopolnilna krmna mešanica za pse in mačke, vse kategorije. Prehranski dodatek za vzdrževanje zdravih sklepov. Izdelek ni zdravilo. Če se pojavijo znaki ali se vaš pes ne počuti dobro, poiščite veterinarski nasvet.
Navodila za uporabo: majhni psi in mačke do 10kg: 1 kapsula dnevno. Večji psi (nad 10 kg) 2 kapsuli dnevno. Kapsulo razprite in vsebino kapsule (prašek) poškropite po obroku hrane. Dobro izmešajte prašek s hrano. Sestava: glukozamin kompleks (glukozamin HCL (raki), natrijev hondroitin sulfat, hialni sklep), sredstvo za povečanje prostornine (riževa moka), lupina kapsule (želatina), kurkuma (95% kurkumin), ekstrakt bosvelije (bosvelična kislina), sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid), vitamin C, BioPerin© (ekstrakt črnega popra).
Nutritivna sestava (na kapsulo): glukozamin kompleks (glukozamin HCL, hondroitin sulfat, hialuronska kislina) 400mg, kurkumin 50mg, ekstrakt bosvelije (65% bosvelična kislina) 50mg, Vitamin C 10 mg, BioPerin© (ekstrakt črnega popra) 2,5 mg.
Izdelek ni zdravilo. Če se pojavijo znaki ali se vaš pes ne počuti dobro, poiščite veterinarski nasvet. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Sveža voda psu mora biti vedno na voljo. Samo za živali. Hraniti izven dosega otrok. Vsebino hranite na hladnem in suhem mestu. Lastniki psov z diabetesom poiščite nasvet veterinarja pred uporabo izdelka. Odsvetujemo dajanje izdelka psom z alergijo na rake.

 

Doziranje
majhni psi in mačke 1 kapsula dnevno,
srednje veliki do veliki psi 2 kapsuli dnevno.

Pakiranje: 60 kapsul / zadostuje za enomesečno oskrbo zelo velikega psa

Kapsule lahko kombinirate z izdelkov Inflamex, ki deluje proti bolečinsko in proti vnetno.

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Cortaflex kapsule”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja