Cats best smart pellets za dolgodlake mačke

18,49

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Cats best posip za dolgodlake mačke – ekološki higienski posip iz rastlinskih vlaken

Odlično vpijanje vonjav:
Cat’s Best SMART PELLETS vpija vonjave kot noben drugi higijenski posip. Neprijetne vonjave se zelo učinkovito vežejo v kapilare organskih vlaken. Je popolnoma BREZ kemičnih dodakov in umetnih arom. Muce imajo najraje čist in naraven vonj mačjega posipa Cat’s Best SMART PELLETS. Naredite sebi in vaši muci uslugo!

Ultra učinkovitost:
Učinkovitost mačjega posipa Cat’s Best SMART PELLETS traja do 3 – krat dlje kot običajni mačji posipi. Izbira Cat’s Best SMART PELLETS zagotavlja ekonomičnost vaše odločitve. Preizkusite in se prepričajte.

Se ne sprijema z dlako:
Cat’s Best SMART PELLETS je najboljša izbira za DOLGODLAKE muce, ker se NE prijema na dlako in se ne raznaša izven mačjega WC-ja.

100% biološko razgradljiv:
Cat’s Best SMART PELLETS je povsen naraven izdelek, narejen iz obnovljenih naravnih vlaken, brez oddanih kemikalij. Cat’s Best SMART PELLETS je popolnoma primeren za kompostiranje, saj je v celoti biološko razgradljiv.

Nasvet:
če je le mogoče uporabite za vsako muco svoj mačji WC, ker so tako muce bolj čiste in pazljive z mačjim posipom, če ga uporabljajo same.
Kako seznanim mojo muco za posipom Cat’s Best SMART PELLETS?
Pričakovati je, da bo vaša muca sprejela nov mačji posip brez težav. V primeru, da temu ni tako, prieprosto pomešajete Cat’s best SMART PELLETS z vašim dosedanjimn posipom in količino dnevno povečujte, dokler se muca povsem ne privadi le na Cat”s Bets SMART PELLETS.

Navodila za uporabo:
V čisti mačji WC vsujte Cat’s Best SMART PELLETS vsaj do 6cm debeline. Dnevno odstranite le grude in iztrebke, ki jih lahko zavržete v BIO smetnjake, kompostnike ali v domači WC, v katerega lahko zavžete le dnevno količino in ne VEČ ob enkratnem izplakovanju, da preprečite morebitno zamašitev odtokov. Posip po potrebi dosujte.
Mačji WC je priporočljivo povsem izpraniti in očistiti vsaj vsakih 6 tednov (lahko tudi prej, če se razvijejo neprijetne vonjave).

Pakiranje: 10L

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: