BECO PETS SLON ESTELLA

9,5015,00

Počisti

Opis

Spoznajte BecoPets družino! Igrače, ki jih ustvarja BecoPets so vedno okolju prijazne in tako prijazne tudi do vseh živali. Vsak član BecoPets družine dobi ob pridružitvi ekipi svojo žival, ki ga predstavlja. To pa je bil tudi navdih za nastanek serije mehkih a izjemno trpežnih piskajočih pasjih igrač.

Vsaka žival je napolnjena z vlakni iz recikliranega polifila (reciklirane plastenke), kar naredi igrače še posebej mehke ter seveda ekološke. Ne glede na to ali ima vaš kosmatinec rad igrače za cartljanje ali pa za ravsanje, mu bo igračka iz družine BecoPets gotovo pisana na kožo. Vsaka igračka ima tudi piskača, ki naredi igro še bolj zanimivo. Prekrite pa so s trpežnimi prevlekami ter zašite z dvojnim šivom, kar jih naredi še bolj trpežne.

Slonica Estella je prikupna igračka za cartljanje ter grizljanje. Narejen je iz recikliranega polifila (iz odsluženih recikliranih plastenk), v njej pa se skriva piskač, ki naredi igro še bolj zanimivo. Prevleke so trpežne, igračke pa so šivane z dvojnimi šivi, kar jih naredi še bolj trpežne.

Na voljo je v 2 velikostih:

  • S – 13 x 9 x 6cm
  • M – 20 x 13 x  cm
  • L – 25 x 20 12cm

Dodatne informacije

Teža 0.25 kg
Velikost

S, M, L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BECO PETS SLON ESTELLA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja